Junta Directiva

L’òrgan de gestió de l’AFA és la Junta I està formada per famílies de l’escola

La Junta es reuneix un cop al mes. En aquesta reunió es prenen les decisions que afecten directament el funcionament i serveis de l’AFA. 

Els valors que regeixen la junta són la transparència, la igualtat dels seus membres i la cooperació. Tot queda recollit en els estatuts de l’associació. La Junta s’organitza al voltant de diferents comissions; cadascuna d’aquestes gestiona els diferents projectes, serveis i activitats de l’AFA.

Aquesta es la junta directiva actual

Cintia

Cintia Flores Gil

Presidenta

Cintia espera arribar a totes les famílies amb aquesta nova junta directiva de l’AFA Escola Montcau i fer-nos conscients que tothom suma dins la comunitat educativa. Un dels seus objectius és que, després de les obres de rehabilitació de l’edifici de l’Escola Montcau de Gelida, aconseguim tenir l’edifici que els nostres infants es mereixen.

Li encanten les manualitats, les sèries, les pel·lícules, que si són en família i amb pizza, doncs millor encara! A més, té molt bona mà per la rebosteria: la convidada perfecta, oi que sí?

Llegir més
Maite

Maite Claramunt Comas

Secretària

Des de ben petita sempre ha estat engrescada en associacions relacionades amb la infància i la cultura i, com no podia ser d’altra manera, també forma part d’aquesta nova junta que ella projecta com a una junta oberta, on totes les famílies hi puguin participar, opinar i col·laborar.

Conscient de les diverses realitats familiars, aposta per una renovació de conceptes perquè el món canvia i avança i des de l’AFA Escola Montcau volem evolucionar al mateix ritme.

Malgrat que ara només pugui gaudir-ho de tant en tant, li encanten la lectura, el cinema i la dansa (segur que l’heu vista ballar en més d’una ocasió!). Tot i que, últimament, s’ha tornat tota una experta en l’espai i els trens… Tot un misteri.

Gràcies per la teva vitalitat, Maite!

Llegir més
Mireia

Mireia Clanchet Ollé

Secretària

És una enamorada de la natura, la costura i les manualitats, cosa de la que donem fe perquè sempre s’encarrega de la decoració de les festes i li queda preciosa, oi que sí? I és que té una traça, que ja la voldríem moltes.

Com a educadora social que és, li agrada ajudar els altres i té com a objectiu aconseguir una AFA Escola Montcau més propera i accessible per a les famílies. Forma part de la comissió d’extraescolars i li ballen al cap un munt de propostes per al temps de lleure dels nostres infants, així que estigueu al cas de les nostres notícies perquè s’estan cuinant cosetes… Aviat us farem un tast.

Gràcies pel teu compromís, Mireia!

Llegir més
Xaro

Xaro Campo

Vocal

La seva vida són les arts escèniques i els idiomes i, per això, ha entrat a formar part de les comissions d’extraescolars i de comunicació.

D’arrels valencianes, després de voltar molt pel món, va decidir establir-se a Gelida i d’aquí ja no vol marxar. Té com a objectius que aquesta nova AFA Escola Montcau sigui més participativa, inclusiva i proactiva, tenint en compte les diverses realitats familiars que conviuen a l’Escola Montcau de Gelida.

Li deleix una bona lectura abans d’anar a dormir, però des de fa quatre anys que no té temps, per què serà? Gràcies per la teva empenta, Xaro!

Llegir més
Olga

Olga García Catalán

Vocal

És tècnic superior en dietètica (TSD) i, com no, forma part de la comissió de menjador i serveis de l’AFA Escola Montcau. Quina tranquil·litat, famílies, saber que una persona preparada com ella supervisa els menús de la nostra canalla perquè puguin mantenir una alimentació equilibrada i, si escau, millorar-la.

L’Olga és una persona amb moltes inquietuds i sempre n’està pensant una de nova. Li encanten les bones històries ja siguin llibres, pel·lícules, sèries… Fa poc, n’acaba de començar una de ben bonica a l’Escola Montcau de Gelida a la classe de les Pel·lícules, com no podia ser d’altra manera.

Gràcies per la teva professionalitat, Olga!

Llegir més
Raul

Raul Rubio Gil

Vocal

A Raúl li agrada molt anar a veure els entrenaments de futbol del seu fill, però li encanta més assistir als partits i així conèixer nous indrets. És una persona molt treballadora, minuciosa en tot allò que fa i, malgrat que ell diu que és un pèl quadriculat, això ens va fantàsticament bé a l’AFA Escola Montcau perquè necessitem persones tenaces.

Té un punt sarcàstic, que ens encanta, i sempre sap treure’ns un somriure en qualsevol de les reunions d’equip. De tant en tant, es perd en bici per la natura, però sempre en bona companyia.

Pst, pst, un secret: sabeu que té una memòria increïble… per recordar dades inútils? A l’Escola Montcau de Gelida hi ha una Wikipedia amb potes! Gràcies pel teu sentit de l’humor, Raúl.

Llegir més
Dani

Dani Vera Abaijón

Vocal

Dani fa poc més d’un any que és gelidenc i es va proposar que, en començar aquesta nova etapa, participaria més activament en tractar de millorar la nostra comunitat. Per això, de seguida, va acceptar formar part de la nova junta directiva de l’AFA Escola Montcau perquè, per a ell com per a nosaltres, l’educació de la mainada és un dels aspectes més importants: els infants són el futur.

Quan la comissió de comunicació li deixa temps lliure, li agrada escoltar música (té una col·lecció de vinils impressionant) o passejar amb la gossa; i si el convides a un arròs negre el tindràs com a amic per sempre. Gràcies per la teva energia, Dani!

Llegir més
Esther Sancho

Esther Sancho Sanchez

Comissió Menjador

Sarah Viévard

Sarah Viévard

Comissió Menjador