Actualitat de l'AFA

Canvis en el servei de menjador

Famílies, tenim novetats per a explicar-vos! L’AFA segueix compromesa amb el benestar de la nostra mainada i també amb la salut del nostre planeta. Per això,  s’han implementat canvis en el servei de menjador.

Totes sabeu que la nostra escola forma part del programa escoles verdes i, per tant, creiem que és important que totes ens impliquen en AFAvorir la millora del nostre entorn i col·laborar en la sostenibilitat.

Per tant, per tal de ser coherents amb el projecte educatiu, s’havien d’implementar certs canvis per actuar corresponsablement en la millora de l’entorn i tenir una actitud respectuosa amb el medi natural.

És per això que, en veure que l’escola ens suggeria participar més activament en el desenvolupament d’uns bons hàbits i actituds ecològics, des de la segona quinzena de novembre s’han retirat les ampolles de plàstic al servei de menjador.

Sabem, perquè a totes en passa, que pensar en beure aigua de l’aixeta genera preguntes, dubtes i, fins i tot, pors. És normal i per això us volem informar i recordar que és una aigua que ha passat tots els controls de qualitat assenyalats a l’RD 140/2003 i és l’aigua que la nostra mainada veu a l’escola quan se’ls hi acaba la de la cantimplora.

Fer-vos saber que, abans de prendre aquesta decisió, es van valorar d’altres propostes que es van descartar perquè significaven un malbaratament de l’aigua considerable i, si mirem de respondre als objectius estratègics proposats com a escola verda, hem de provar de vetllar perquè la sostenibilitat formi part de tots els moments i espais de la vida escolar.

Treballem juntes per un futur més saludable i millor i, recordeu, si teniu qualsevol dubte o suggeriment, us atendrem amb molt de gust!