Actualitat de l'AFA

Fem pluja! Taller de construcció d’instruments musicals

Benvolgudes famílies,

Tenim una notícia especial per a la mainada d’EI5 a 2n 😊

Us donem la benvinguda a l’univers dels instruments tradicionals de la regió del riu Amazones. Tenim preparat un taller, de nou amb l’artista plàstica i il·lustradora Nele Urbanowicz, per fer «pals de pluja», uns tubs que porten pinxos o claus i que s’omplen amb un grapat d’arròs.

Uns instruments que produeixen un sorollet molt agradable que sona com un concert de gotes de pluja i que també el podem fer servir com a instrument de percussió.

Esteu preparades per clavar i pintar? I us ho preguntem en plural perquè la canalla podrà, si vol i podeu, venir acompanyada d’una persona adulta per fer el taller.

Porteu bates o roba per pintar i embrutar, i si en teniu a casa, un martell. De la resta de materials s’encarrega la tallerista.

No us ho penseu gaire perquè, per ser famílies de l’AFA, el taller és gratuït i les places són limitades perquè sigui ben personalitzat i el pugueu gaudir al màxim.

📆 Data: dissabte 27 d’abril

🏫 Lloc: escola Montcau (caseta d’en Pere – acollida)

🕝 Horari: 11 a 12:30 h

📌 Participants: 10 places (infants d’EI5 a 2n)

💰 Preu: famílies sòcies AFA – gratuït. Famílies no sòcies AFA – 10 €

Per inscriure-us-hi, envieu un correu electrònic amb les dades de l’infant (curs, nom i cognoms) i les de la persona que l’acompanyarà a info@afaescolamontcau.cat. Es respectarà l’ordre de rebuda dels correus a l’hora d’assignar les places, així que AFAnyeu-vos-hi!

Us saludem ben cordialment 

AFA ESCOLA MONTCAU