Extraescolars

Aquestes són les activitats extraescolars 2023-2024

Aquelles famílies que esteu interessades en alguna activitat extraescolar en concret, us podeu adreçar directament a les persones que les imparteixen (teniu la informació de contacte en l’apartat de cada activitat). Elles estaran encantades de respondre qualsevol dubte o pregunta que tingueu.

Les activitats es duran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de sis o vuit infants inscrits, depenent de l’activitat. Les inscripcions es faran des del 22/06 fins al 06/09.

Les famílies monoparentals sòcies i a partir del segon membre de la família inscrit en una mateixa activitat continuaran gaudint d’un descompte del 10 % en el preu de la mensualitat.

Per a les famílies no sòcies l’import de cada activitat s’incrementarà en 6 € així que us recomanem que us AFAnyeu perquè qui no corre, vola i ser de l’AFA mola!

Horaris i preus de les activitats extraescolars

* Pagament únic afegit de 20 € en concepte de material (llibres, fotocòpies i material fungible).
** Pagament únic afegit de 20 € en concepte de material.

*** Matrícula inicial de 30 €.

1 No s’hi aplica el descompte del 10 % en la mensualitat.
2 Classes d’una hora i mitja perquè doni temps a berenar (acaben a les 18 h).

Més informació de les activitats extraescolars

Anglès

Totes sabem que hi ha un gran ventall d’avantatges en aprendre un idioma durant els primers anys de vida, com ara que augmenta la capacitat intel·lectual dels infants i que afavoreix l’agilitat mental. Doncs si això es fa d’una manera lúdica i divertida, encara és millor. I això és el que farà la nostra mainada a les classes d’anglès impartides pel professorat nadiu de Level Up, The Academy

Hi haurà quatre nivells per tal que els nostres infants puguin aprofitar al màxim la immersió lingüística i gaudeixin millor de l’ambient dinàmic de les classes.

El telèfon de contacte per a qualsevol dubte que us pugui sorgir és el 611 61 27 83 i per enviar-li els papers d’inscripció, heu de fer clic a «Contacte».

Costura creativa

Costura creativa

Des de fa uns anys, la costura s'ha posat de moda. S'ha convertit en un bonic hobby que ens aporta grans beneficis tant en l'àmbit psicològic com físic. Ens estimula la creativitat, ja que tot allò que creem amb les nostres mans, dedicant-li tota la nostra atenció i amor, ens ajuda a generar felicitat i a augmentar la nostra autoestima, alhora que ens ajuda a relaxar-nos.

De la mà de Lleduca treballaran la creativitat, la motricitat fina i les relacions socials que es generen mentre es fan els diferents projectes. Sense adonar-nos-en, aconseguiran anar adquirint grans habilitats emocionals com la paciència, el respecte als altres i les seves labors, i donar-li més valor a les obres fetes a mà, ja que darrere d’elles hi ha moltes hores de feina i d’estima.

Començaran amb petites labors segons el nivell del grup de manera que la creativitat de tothom es pugui plasmar. I anirem seguint la temàtica que ens marca el calendari (la Castanyada, Nadal, Sant Jordi…). Faran clauers, punts de llibre, començaran a cosir la seva Tote bag, a més de fer moneders, centres de taules, i moltes més elaboracions i projectes ben bonics.

Dansa

All Dance, de la mà de l’Alba Nieto i l’empresa Pàmpol, ens ofereix aquesta activitat destinada a infants i canalla de totes les edats tant de l’escola Montcau com de fora.
En el contingut de les classes es treballarà:

  • La iniciació als balls moderns i coreografies;
  • Classes magistrals de diverses modalitats de ball per de tal de descobrir altres especialitats de la mà de persones titulades;
  • Introducció a la tècnica corporal de base (escalfaments, flexibilitat, estiraments i reeducació de la postura corporal);
  • Exhibicions trimestrals obertes a les famílies i amistats;
  • Aprendre a fusionar diversos estils de balls dins d’una mateixa coreografia i així sumar coneixements;
  • Possibilitats de participar en competicions de ball.

Tot això i molt més ho podreu gaudir si us hi apunteu.

El telèfon de contacte per a qualsevol dubte que pugueu tenir és el 689 38 86 75 i la persona de contacte és l’Alba Pierna Jiménez.

Patinatge artístic

Des de Pàmpol, empresa d’educació i lleure, ens ofereixen aquesta activitat recreativa i esportiva que consisteix a desplaçar-se sobre una superfície regular amb patins.

El que es busca amb aquest esport és afavorir la coordinació del moviment, a més del domini del cos i de les capacitats psicomotrius.

En totes les classes es començarà amb un escalfament previ on es faran estiraments i es preparà el cos. Seguidament, es duran a terme exercicis de coordinació, equilibri, velocitat, així com diferents salts i figures.

Finalment l’objectiu és acabar el curs fent una petita coreografia grupal on els infants mostrin tot el que han après.

El telèfon de contacte per a qualsevol dubte que pugueu tenir és el 689 38 86 75 i la persona de contacte és l’Alba Pierna Jiménez.

Reforç escolar

La idea principal d’aquesta extraescolar és oferir una aula on els infants puguin dedicar temps a fer els deures, repassar un examen i aclarir dubtes amb una persona especialitzada que els ajudarà a entendre millor les seves inquietuds i adquirir uns bons coneixements.

No us ho penseu més! Aquesta extraescolar ajudarà als vostres infants a poder assolir els coneixements treballats a l’aula i s’hi reforçarà tot allò que calgui!

El telèfon de contacte per a qualsevol dubte que pugueu tenir és el 689 38 86 75 i la persona de contacte és l’Alba Pierna Jiménez.

Robòtica

Connectar, construir, contemplar i continuar: el model de les 4 C. Amb aquesta filosofia, Robotix Penedès potencia el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la curiositat per descobrir i aprendre amb activitats creatives, flexibles, actives i orientades al treball en equip mitjançant un model pedagògic ideat per LEGO® Education.

El nostres infants tindran la sort d’explorar les seves habilitats de la mà de professionals altament qualificats i certificats per LEGO® Education.

Aquí trobareu un dossier amb informació ampliada de l’activitat perquè veieu com l’aprenentatge pot ser molt divertit i estimulant.

Si teniu qualsevol dubte o consulta, podeu parlar directament amb:
Raimon Escofet 649 85 76 05
David José 678 69 15 48

Teatre musical

Teatre musical

Art, passió, observació, cohesió de grup, llibertat, creativitat, personalitat, empatia, emocions, treball vocal, psicomotricitat, disciplina, autoestima, dicció, expressió corporal, valors, concentració i memòria. Tot això és el que treballarà la canalla que s’inscrigui a aquesta extraescolar.

«Perquè mitjançant el cos i la veu, els infants aprenen a ser lliures i a estimar-se, guanyant confiança en ells mateixos.» Amb aquestes paraules, la Lu Sánchez, llicenciada en art dramàtic al centre superior d’art dramàtic Eòlia, i pedagoga teatral ens fa arribar tot allò que l’art del teatre pot arribar a fer un cop t’hi endinses.

El telèfon de contacte per a qualsevol dubte que us pugui sorgir és el 696 90 00 67 i per enviar-li els papers d’inscripció, un cop descarregats i emplenats, heu de fer clic a «Contacte».

Contes del món (teatre)

El teatre és una activitat ideal per a desenvolupar la creativitat de la mainada, afavorir la comunicació i millorar l’esperit crític positiu. Els infants s’endinsaran en diversos jocs teatrals i educatius de la mà l’Aïda Puig Xicola, pedagoga teatral formada a l'Institut del Teatre, on treballaran l’espontaneïtat, l’observació, l’escolta activa, la cohesió de grup, les emocions, l’empatia i també la seva personalitat.

En aquesta extraescolar, la Paquita enviarà als infants un vídeo cada dues setmanes des de diferents països del món per conèixer diferents tradicions, cultures, monuments i contes. S’explicarà un conté, es faran joc educatius relacionats amb el tema i es representarà la història introduint elements teatrals.

Podeu venir a fer una classe de prova gratuïta el primer dia. Només heu d'emplenar el formulari «Dia prova inscripció» i llestos, però és important que l’hi feu arribar per correu electrònic o que l’hi porteu el mateix dia!

El telèfon de contacte per a qualsevol dubte que us pugui sorgir és el 696 90 00 67 i per enviar-li els papers d’inscripció, heu de fer clic a «Contacte».